KARTAL İKİNCİ EL EŞYA ALANLAR

 İkinci el eşya denilince akla ilk gelenlerden biri uzun süre kullanılıp, artık kullanımından sıkıldığımız eşyalar geliyor. Bu eşyaların hala kullanılır durumda olması ve başkaları tarafından tercih edilebiliyor olması, ikinci el piyasasının açılma sebeplerinden biri olarak biliniyor.

İkinci el eşya denildiği zaman, akıla her türde eşya geliyor. İster büyük eşya olsun, ister ise de küçük eşya başkaları tarafından uzun yıllar kullanılıp henüz tam olarak eskimemiş ve beğeniye sunulan ürünler de ikinci el eşya olarak geçiyor. Bu sebeple kartal ikinci el eşya alanlar olarak da bilinen dükkanlar kullanılmış eşyaları yenilerinden çok daha uygun fiyata almak isteyenler için uğrak yerlerin başında geliyor.

En çok öğrencilerin tercih ettiği kartal 2.el eşya alanlar olarak bilinen bu dükkanlar, yalnızca öğrenciler tarafından değil aynı zamanda bekar olup yeni ev kurmak isteyen veya maddi durumu olmayıp evlenmek isteyenler içinde çok iyi bir fırsat olarak değerlendiriliyor.

Kartal İkinci El Eşya Nereden Alınır?

Genel olarak bakıldığında ikinci el eşya satan yerlerde, yük indirme bindirme problemi olacağından caddelerde olmazlar, arabaların veya kamyonların kolay yanaşmaları için genelde kartal eski eşya alanlar dükkanlarını caddeye yakın konumda ara sokaklarda tutarlar.

Yine de eşya almak ya da satmak isteyenler esnafa sorarak veya internet üzerinden ikinci el eşya satanlarla ilgili küçük bir araştırma yaparak bu gibi yerlerin adresini alabilirler.

Bazı zamanlarda adres açık bir şekilde verilmese de ikinci el eşya satan bu yerin telefon numarası sitede veya internette kolay bir şekilde bulunabilir. Bu telefon numarasından kişiye ulaşılarak konum istenebilir ve birebir görüşme sağlanarak daha sağlıklı bir alışveriş yapılması sağlanılabilir.

Kartal İkinci Elciler Nerede?

İkinci el piyasasının en hareketli olduğu yerler genelde büyük şehirler oluyor. Bu şehirlerin kalabalık olması, dolaylı yoldan al sat trafiğini de etkiliyor.

İş bulma oranının küçük şehirlere göre daha fazla olması ve insanların sırf iş bulmak için bu şehirlere her geçen gün daha fazla göç etmesi şehirdeki hem kalabalığı arttırıyor hem de insanların yeni evlere taşınma oranlarını fazlalaştırıyor. Yalnızca mobilya gibi eşyaların satılmadığı gibi, mutfak eşyası, halı, küçük elektronikli eşyalar veya kartal beyaz eşya alanlar da oldukça fazla bulunuyor.

Çok fazla eskimemiş ve zarar görmemiş eşyaları değerinde fiyatlara alan bu yerler, aynı zamanda ikinci el eşya almak isteyen için de bu aldığı ürünleri yeni eşya fiyatlarının çok altında satıyor ve böylelikle hem alan kişi, hem satan kişi hemde bu ikinci el eşyaları yeni alacak ve ev kuracak kişi karlı çıkıyor. Böylelikle sürdürülebilir eşya değiştirme ve alma satma işlemleri her geçen gün artıyor ve buna bağlı olarak da ikinci el eşya satan yerler sayısını arttırıyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İkinci El Eşyanın Merkezi

İkinci El Eşya Alım Satımında Güven

KADIKÖY İKİNCİ EL EŞYA